In Loving Memory

In Loving Memory

In IN LOVING MEMORY volgen we levensverhaal van Sue. De keuze’s die ze maakt vormen haar geschiedenis en hebben weer nieuwe keuze’s tot gevolg. Soms tragisch, vaak hilarisch en altijd herkenbaar. Haar leven wordt bezongen door haar koor. In de functie van het Griekse koor wat we kennen van de tragedies beschouwen ze slechts en handelen niet. Muzikaal worden ze bijgestaan door de band, bestaande uit een celliste en een gitarist. Sue moet zichzelf telkens opnieuw uitvinden, tot ze oog in oog komt te staan met een oude bekende… Met muziek van o.a. David Bowie, The Cure, Roisin Murphy, Pjotr Tjaikovsky en FRAU BAKKER.

cast: Gabby Bakker – concept en uitvoering, Linda Bloemhard en Elizabeth Simonian – zang, Andreas Suntrop – gitaren en loops, Annie Tangberg – cello en loops. Eindregie – Marcel Visbeen. Zakelijke leiding – ‘nMore productions. Productie – Lique van Gerven. Techniek – Jaap van der Woude. Publiciteit – Kelly Jacobs

Over Frau Bakker

FRAU BAKKER is het nieuwste initiatief van theatermaker Gabby Bakker. Ze hoort muziek als een verhaal en ziet theater als een compositie. FRAU BAKKER maakt haar eigen muziek en gebruikt net zo makkelijk die van anderen. Ze beschouwd (pop)liedteksten als repertoiretoneel en plaatst ze in een nieuwe context. De voorstellingen van FRAU BAKKER zijn speels, persoonlijk en geëngageerd. Ze heeft tot doel de kijker mee te slepen in een gecreëerde werkelijkheid. Na afloop is alles weer terug bij het oude maar toch nét even anders. Muziek speelt misschien wel de hoofdrol, maar FRAU BAKKER vertelt altijd een verhaal.