frau bakker
   muzikale theatrale verhalen

FRAU BAKKER is het nieuwste initiatief van theatermaker Gabby Bakker. Ze hoort muziek als een verhaal en ziet theater als een compositie. FRAU BAKKER maakt haar eigen muziek en gebruikt net zo makkelijk die van anderen. De voorstellingen van FRAU BAKKER zijn speels, persoonlijk en geëngageerd. Ze heeft tot doel de kijker mee te slepen in een gecreëerde werkelijkheid. Na afloop is alles weer terug bij het oude, maar toch nèt even anders. Muziek speelt misschien wel de hoofdrol, maar FRAU BAKKER vertelt altijd een verhaal.

FRAU BAKKER
Muzikale theatrale verhalen

Gabby Bakker studeerde aan de HKU en de HKA
Na mijn acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (1992) speelde ik vele jaren bij Theatergroep Aluin. Daarnaast was ik vaste gastspeler bij een aantal Utrechtse gezelschappen, o.a. Het Filiaal theatermakers en het NUT. Ik volgde een studie zang aan het Conservatorium Amsterdam en ontwikkelde me als zangeres. De afgelopen jaren speel en zing ik o.a. in de voorstellingen van Ausdauer Muziek + Theater en maak ik (concept, tekst en regie) voorstellingen voor o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Sinds 2003 geef ik lessen aan acteurs in opleiding en begeleid ze bij hun eindexamenwerk. De HKU, MBO Theater, Codarts, TSU zijn enkele werkgevers. Vanaf 2016 werd het tijd voor mijn eigen initiatief FRAU BAKKER. Vanaf deze plek maak ik eigen werk over datgene wat me altijd zal blijven intrigeren: 
de ontroerend en vaak onbedoeld grappige uitingen van de mens...

BINDER
Wist je dat je kunt investeren in FRAU BAKKER?

De BINDER is een papier van waarde van FRAU BAKKER en drukt een schenking uit waarin de gift wordt terugbetaald in cultureel prikkelend erfgoed. De voorstellingen van FRAU BAKKER zijn speels, persoonlijk en geëngageerd. Ze hebben hun bestaansrecht in het hier en nu. De BINDER heeft dus een waarde van nu of nooit.

Met een BINDER behoort u tot
het huis van FRAU BAKKER. In dat huis zijn gastvrijheid, verwant-
schap en nieuwsgierigheid vanzelfsprekend.

De BINDER is voor hen die cultuur een warm hart toedragen en vermogend genoeg zijn om duurzaam te willen inversteren.


Wees welkom in het huis van FRAU BAKKER


De BINDER uitgelegd...

ZAKELIJK
ANBI gegevens

Stichting Frau Bakker
RSIN / Fiscaalnummer 856950221
KvK   67364446

Watergeusstraat 123
3025HN Rotterdam

+31 6 4628 1833
www.fraubakker.nl
frau.bakker@gmail.com

FRAU BAKKER onderschrijft de Governance Code Cultuur

De doelstelling van de Stichting zoals opgenomen in de statuten is: Het (doen) ontwikkelen, promoten, uitvoeren en exploiteren van muziektheaterproducties.

BESTUUR
voorzitter - momenteel vacant
secretaris - mevrouw A. Roth
penningmeester - De heer H. Blik

De bestuursfuncties zijn onbezoldigd.

Naar beleidsplan en jaarrekening...